Etsitkö jotain?

torstai 20. helmikuuta 2014

What's up?

Joo, ei tullu postausta tiistaina, eikä keskiviikkona, vaan nyt.
Olin siis tiistaina koulutunnilla Mermellä, enkä nyt juuri muista tarkasti, että mitä sillä tunnilla tehtiin, joten en rupea siitä aiheesta kirjoittamaan.

Merme, kuva ei ole nykyiseltä tallilta!


Keskiviikkona en ollut tallilla, koska käytiin rautakaupassa ostamassa muoviputkia ja autotallilla hakemassa rautaverkkoa kahden gerbiilihäkin yhdistämiseksi. Tosin tätä projektia ei olla vielä saatu valmiiksi, vaan varaan joskus viikon lopulla se varmaan valmistuu, kirjoitan postausta siitä sitten.

Tänään, tai no eilen, ajattelen asian nyt mielummin niin, että vaikka nyt onkin kello jo niin paljon, että ollaan jo perjantain puolella, niin silti ajattelen että nyt on vielä torstai, koska en ole vielä mennyt nukkumaan.<-- Mikä sekasotkuselitys.. Niin, tänään olin ensin päivällä laskettelemassa Ruosniemessä ja myöhemmin tallilla. Laskettelemassa oli kivaa, ja  vaikka olinkin ensimmäistä kertaa, niin en kaatunut kertaakaan :D
Tallilla olin estetunnilla Lulalla. Ensin alkuverkaksi käynnissä itsenäistä veryttelyä, asetuksia, taivutuksia yms. Ravissa molempiin päätyihin pääty-ympyrät, joihin myöhemmin lisättiin laukannosto siten, että ympyrän loppuneljänneksellä nostettiin laukka, laukattiin pitkä sivu, jonka jälkeen harjoitusraviin ja pääty-ympyrä jne.
Veryttelyn jälkeen siirryimme hyppäämään. Yritin piirtää paintilla kuvaa, mutta ei tullut mitään, joten ette varmaan tajua _mitään_.
Ensimmäiseksi tultiin pitkän sivun lopusta, kulmasta kääntäen aika jyrkkä tie pystylle muutamaan kertaan ja sama toiseen suuntaan, mutta tässä tilanteessa käännös tuli lyhyen sivun jälkeen kulmasta. Jätettiin hetkeksi pysty "rauhaan" ja siirryttiin kentän toisessa päässä olevalle ristikolle, joka oli sijoitettu(viistoon) niin, että lähestyminen oikeasta kierroksesta tapahtui pitkän sinun loppuneljänneksen alkaessa käännytään viistoon kohti toisenpuolen uraa.(Joo, en itsekkään tajua selityksestäni mitään) ja vasemmasta kierroksesta taas pitkän sivun alkuneljänneksen alkaessa.
Yksittäishyppyjen jälkeen porukka jaettiin niin, että ensin hyppäsi minä ja toinen ratsukko ja sitten kolme muuta. Hyppäsimme siis lopuksi pariin kertaan molemmat esteet oikeasta kierroksesta peräkanaa kaarevalla linjalla. Huh, sekava selostus on nyt ohi :D
Huomenna, tai no tänään menen tallille rakentamaan rataa, puunaamaan Lulaa, sekä sen varusteita, kisoja varten. Aivan oikein, menen lauantaina Lulalla estekisoihin, luokkaan 30-40cm, sillä puomiluokassa se keskittyisi vain siihen kisajännitykseen, jonka se purkaa hyppimällä, pomppimalla ja loikkimalla ympäriämpäri. Toivottavasti tulee ruusuke, joka onkin aika todennäköistä, koska arvostelu on A.1.0 -eli puhtaasti menneet palkitaan, vaikken voikkaan varmaksi, koska usein jännitän niin paljon radan unohtamista, jota harvemmin tapahtuu, että unohdan ratsastaa kunnon reitit esteille, sekä joko lakkaan ratsastamasta, eli en vie sitä kunnolla esteelle asti, jolloin se valitsee ennemmin ohimenon, kuin hyppäämisen tai vaihtoehtoisesti yritän ratsastaa sen läpi esteen, kuvainnollisesti. Kirjoitan ehkä postauksen perjantaista, ja lauantaina kirjoitan varmasti kisoista.
♥: Milla  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti