Etsitkö jotain?

lauantai 22. helmikuuta 2014

#9 Lauantain estekisat


Tänään heräsin puoli kahdeksan aikoihin ja alottelin lähtöä tallille, tosin vähän veny jostakin syystä ja olin tallilla just sillon puol yhdeksältä kun alettiin rakentamaan rataa, jonka ihme kyllä muistin parin ensimmäisen "harjottelukerran" jälkeen. Jee, hyväminä!

Radan rakennuksen jälkeen mentiin talliin laittamaan heppoja kuntoon, koska ekassa luokassa oli ne kaks osallistujaa, niin ei siihen kauaa mene.
Tuli tosiaan vähän kiire, kun en tiennyt, että kakkosluokan ratsastajien piti myös mennä samaan aikaan maneesiin, kun ekan luokan ratsastajat, joten en ehtinyt tekeen kun etuharjaan letin. Oisin varmaan ehtinyt enemmänkin, mutta Lula päätti sitten mennä piehtaroimaan just kun olin menossa hakeen sen ja omia varusteita. Tallissa oli lähtövaiheessa ihan kaoottinen tunnelma, kun ratsastajat hermoili ja ponit/hevoset kolisteli, kun puolet niistä oli jätetty sisälle, kun niin usea meni kisoihin. Päästiin kuitenkin nipinnapin ajoissa paikalle ja ooteltiin että puomiluokkalaiset sai verryteltyä ja mentyä omat radat.
Kun vihdoin 30-40cm luokkalaiset pääsi verkkaamaan, niin poni oli jo senverran kisafiiliksissä, että päätin jättää raipan heti kättelyssä pois, ja se osottautukin ihan hyödylliseks, koska muutamankerran otti veryttelyesteen jälkeen vähän vauhtia liikaakin..


 Piti saada Sannilta video mun radasta mutta eipä näkynyt, joten sitä ei nyt tähän tule. Mutta nyt tiiviisti kirjoitettuna ykköseste meni moitteetta yli, enkä jäänyt(ainakaan pahasti) jälkeen, kakkosesteestä poni yritti niin pienieleisesti ohi, ettei sitä varmaan maasta huomannut, kun se tuntui selkäänkin niin pieneltä, mutta yli mentiin silti, kolmos, nelos ja vitoseste meni hyvin, tosin väleissä otin raviin, koska neiti tuntu vähän siltä, että jos oisin antanu laukata, niin ois ottanu vähän liikaa kierroksia, toki se on hyvä että menee reippaasti, mutta mä tähtään enemmän hyvään suoritukseen, kuin nopeeseen aikaan.
Menen Lulalla nyt vielä niin kauan kun on mahdollista, ennen kuin kasvan ihan liian pitkäksi sille, vaikka olenkin nyt jo ison näköinen sen selässä. 


  ♥: Milla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti