Etsitkö jotain?

lauantai 28. joulukuuta 2013

Animals, animals...

Edellispäivänä tulikin jo kooste sen päivän talleilusta ja tänään ajattelin kertoa vähän meidän eläimistä :)
 Ylhäällä kuva omasta 2009 syntyneestä omasta maatiaiskissastani viralliselta nimeltään Kamomilla, mutta se tunnetaan kotona Kamiksena.
Se ei ole tosiaankaan mikään maailman virkein, eikä sen puoleen kevyinkään...      ...Viime painonmittauksen mukaan 5,1 kiloa, oiskohan aika laihdutuskuurille?Tässä makoilee puoliksi äitini, puoliksi tätini Mian omistama myöskin maatiaiskotikissa. Neiti täyttää ensivuonna kahdeksan vuotta, eli kissa melkein puolivälissä elämäänsä. 
Tämä on kevyempi versio omasta Kamiksestani, mutta kyllä silläkin kiitettävästi massaa on, etenkin nyt kun vaihdettiin parempaan, lihaisampaan ruokaan.

 Mulla on myös kaks gerbiiliä ^_^ Tässä kuvassa ehkä vähän hitaampi Sherwin, eli tuttavien kesken Shakki. Kuten useimmat gerbiilit, tykkää juoksennella vapaana ja viihtyy kivasti sylissä, toisin kuin Matti.
Vauhtihirmu Matthew, Matti. Vikkelämpi kuin rasvattu salama ja rakastaa uusia ympäristöjä, eikä viihdy kahta sekuntia pidempään paikallaan, joten on hiukan haastavampi pitää sylissä, mutta kädellä viihtyy. 
Siinäpä tällä kertaa.. Tykkäsittekö? Kommentoikaa kommenttiboxiin :) 
 

♥: Milla


1 kommentti: