Etsitkö jotain?

torstai 29. tammikuuta 2015

Niin ne kisat..

Luulin pääseväni hyppäämään Nadialla, mutta toisin kävi.. Se poni oli hiukan kireä, ja puomiluokkaan ponin omistaja joutui menemään taluttamaan kyseistä ratsastajaa. En siis itse ollut puomissa lainkaan. Puomiluokan jälkeen kys. taluttaja kävi selässä palauttamassa neitosen maanpinnalle ja sitten oli minun luokkani vuoro. Ensin meni eräs toinen ratsastaja, jolla muuten poni lähti viimeisellä linjalla niin ettei mitään rajaa.
Pääsin hänen ratansa jälkeen selkään ja aloitin jo verkkaamisen kunnes minulle ilmoitettiin, että mun olis pakko vaihtaa ponia. Olin vihainen, enkä kyllä paljonkaan yrittänyt sitä peitellä tunteitani. Onneksi Ossi sai kuitenkin minut paremmalle  tuulelle, sillä se oli kuin olikin todella kivan tuntuinen, vaikken ollutkaan hypännyt sillä varmaan kuukauteen. Radallakin se oli kuin unelma, mutta, kun sain lähtömerkin, niin en ollut lähtölinjan toisella puolella, ja ennen radalle lähtöä kiersin puolen maneesia, joten ajassa oli varmasti 20 sekuntia ylimääräistä aikaa. Olin niin pettynyt, vaikka poni olikin ollut ihan superkiva.
Pääsen huomenna vähän vääntämään koulua Nadialla, joka muuten meni ihan kivasti maanantaina Titan tunnilla. Huomenna siis tunninpitäjänä Grete.

perjantai 23. tammikuuta 2015

Niin mikä tauko?

Hmm.. Ai ollu vähän taukoa vai? Hups. Taitaa mennä vähän niin, että tosiaan blogi jää sillointällöin pikku tauoille, kun on menossa esimerkiksi hirveän tylsä jakso elämässä. Kuten esimerkiksi silloin, kun on kokeita tulossa, varsinkin kevätlukukaudella, tai on tallilla muita kiireitä, tai mahdollisesti kivasti nämä molemmat päällekkäin.
Olin viime lauantaina ratatreeneissä Nadialla. Suoraan sanottuna meni niin perseelleen, kun vaan voi mennä. Poni kaahotti jo verkassa, säpsyi mitättömiä asioita, ja minä aloin tästä johtuen stressaamaan, joten poni ei edes senkään vertaa keskittynyt hyppäämiseen. Hermostuin, joten poni hermostui, minä jäin hypyissä jälkeen, tai olin hyppäämässä liian aikaisin ennen ponia. Ei kuulosta niin kamalalta, kuin se oli. En tosissaan ole hypännyt varmaan koskaan niin huonosti Nadialla. Thank god se ei kiellä niin sanotusti terävästi, toki se tekee sen nopeasti, mutta liukuu sulavasti. Mikä tyylilyyli, kaikki tehdään sulavasti ja tyylillä.
Ja kaikesta tästä katastrofoimisesta johtuen esteet ei noussut yli sen viidenkympin, joten Nadian  ei tarvinnut edes keskittyä siihen hyppäämiseen erityisesti.
Pääsin onneks lopulta pois sieltä, ei niin hyvin mielin. Sain onneksi hakea tunnin jälkeen Lulan sisälle, joten voin sitten rauhottua, ja päästä irti tosta huonosta kokemuksesta.
Tosin en oo vieläkään menossa luottavaisin mielin Natikalla kisoihin. Huomenna. Apua. Oletan, että menee paremmin, kun esteet on jo jonkun kokosia, 50-60, ja sanontahan kuuluu, että jos se on edellisellä kerralla paska, niin seuraavaks se on hyvä. Tohän asti pitäny paikkansa, toivotaan et nytkin..
Huomenna tai ylihuomenna sitten kisakuulumisia, ehkä videon kera jos saan jonkun kuvaamaan.