Etsitkö jotain?

lauantai 28. joulukuuta 2013

Animals, animals...

Edellispäivänä tulikin jo kooste sen päivän talleilusta ja tänään ajattelin kertoa vähän meidän eläimistä :)
 Ylhäällä kuva omasta 2009 syntyneestä omasta maatiaiskissastani viralliselta nimeltään Kamomilla, mutta se tunnetaan kotona Kamiksena.
Se ei ole tosiaankaan mikään maailman virkein, eikä sen puoleen kevyinkään...      ...Viime painonmittauksen mukaan 5,1 kiloa, oiskohan aika laihdutuskuurille?Tässä makoilee puoliksi äitini, puoliksi tätini Mian omistama myöskin maatiaiskotikissa. Neiti täyttää ensivuonna kahdeksan vuotta, eli kissa melkein puolivälissä elämäänsä. 
Tämä on kevyempi versio omasta Kamiksestani, mutta kyllä silläkin kiitettävästi massaa on, etenkin nyt kun vaihdettiin parempaan, lihaisampaan ruokaan.

 Mulla on myös kaks gerbiiliä ^_^ Tässä kuvassa ehkä vähän hitaampi Sherwin, eli tuttavien kesken Shakki. Kuten useimmat gerbiilit, tykkää juoksennella vapaana ja viihtyy kivasti sylissä, toisin kuin Matti.
Vauhtihirmu Matthew, Matti. Vikkelämpi kuin rasvattu salama ja rakastaa uusia ympäristöjä, eikä viihdy kahta sekuntia pidempään paikallaan, joten on hiukan haastavampi pitää sylissä, mutta kädellä viihtyy. 
Siinäpä tällä kertaa.. Tykkäsittekö? Kommentoikaa kommenttiboxiin :) 
 

♥: Milla


torstai 26. joulukuuta 2013

Tallipäiväkooste

       

Siinä kooste tämänpäiväisestä talleilusta.. Löydät videon myös YouTubesta!
Muut mediat löydät videon tiedoista YouTubesta.keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Our christmas!

Päätin toteuttaa kaavailemani postauksen siitä, mitä toivoin ja sain lahjaksi ja että miten joulu yleensä näin meilläpäin menee.
Toivoin One Directionin uusinta levyä Midnight memories'ia, Isac Elliotin New way home albumia, sekä One Directionin This is us -leffaa ja en voi uskoa, että mä sain sen ja vielä viimisen elokuvan koko Porissa!


Ja supermahtavan laadun tarjoaa LG'n 3.0 mpix kännykkäkamera..

Lisäksi toivoin tietty suklaata ja lahjakortteja eri liikkeisiin, ja sain 25e lahjakortin Lindexille, 25e lahjakortin H&M'älle[molemmat mummulta] ja 50e lahjakortin Hööksiin[iskältä]. Sain myös serkultani metallisen ystäväkorun ja tädiltäni jännänmallisen öö.. teeliuottimen(?) ja vaahtokarkkiteetä. Ja ainiin, ei-niin-uudenveroisen PS3 Janilta ja äidiltä.
Tänävuonna menin 23. päivä jo mummulaan, jossa olikin jo tätini ja hänen kihlattunsa. 24. päivä päivällä tuli muutama serkuistani ja heidän isä. Päivällä kahden-kolmen aikaan aloiteltiin syömään varmasti suomen parasta mummun tekemää jouuruokaa, ja kyllä voin sanoa että minun mummuni tekee kaikkein parhaat jouluruuat, ihan lanttujen yms. perunoiden soseuttamisesta lähtien. KIITOS mummu!
Taivaallista ruokaa sulateltiin ihan urakalla ja illalla pelailtiin lautapelejä, kuten Pohjanmaan tähteä, sun muita
ja katseltiin elokuvia telkkarista.
Tämän jälkeen tuli ehkä joulukuun odotetuin hetki, nimittäin lahjojen avaaminen... ja ne mainitsinkin tuolla ylhäällä jo.
Ja jotta postauksesta ei tulisi ihan pelkkää tylsää lätinää, niin lisään nyt loppuun kuvan tätini koirasta ja sen jättikokoisesta luusta, jonka avaamiseenkin meni kiitettävästi aikaa :)Siinä vielä joulukuusi..     ..ja taatusti lonkkavaivaton koira :D

Hahhah... En kestä! XD Tädin koira kiva porolakki päässä.
Huom! Kuvat on ottanut Mia, en minä!
♥: Milla

Psst! Mediat:   

Blogger löytyy alhaalta
Youtubekin on sama ^
 Instagramissa Millahhaha
Ask.fm Millavaa00