Etsitkö jotain?

perjantai 7. kesäkuuta 2013

1st postaus!

Joo eli oon 13vee tyttö Länsi-Suomesta, joka harrastaa ratsastusta, ja muutenkin heppailuu, epäsäännöllisesti lukemista ja bloggausta.
Mut joo asiaan.. Tosiaan, aikaa sitten saatiin todistuksetkin kouraan, keskiarvo 8.4 <3 , tää tulee aika myöhässä. Tulee ihan hirvee ikävä sitä luokkaa. 6A! Kesän jälkeen koittaa yläaste, luokkana 7C.

Asiasta viidenteen.. Eilen torstaina menin enempi vähempi lemppariponillani Ozzy ''Ossilla'' estetunnilla. Eilen se oli kyllä niiin mahtava ettei rajaa, alkutunnin kamppailua lukuunottamatta. Alkutunnilla verkoiksi ravailtiin  jne ja sitten tultiin molemmista suunnista, vouroin vasemmalta vuoroin oikeelta, sarjaa jossa oli muistaakseni ensin ristikko, pysty ja myöhemmin toinen pysty. Ei ollu hirveen korkeita, koska ihan perusasioita harjoteltiin, joku 40-50cm. Ihan alussa kääntymiskohdassa oli maassa puomit silleen jännästi ikäänku suppilomaisesti johteena sarjalle, tultiin ensin ravissa, meni ihan hyvin ja odottamani laiska possuossi muuttui kahden ensimmäisen kerran jälkeen just eikä melkein  siks rakastamakseni estetykiks, jollaseks se ei hevin usein muutu. Joka kerta johteitten kohalla laukkaa vaan ja kauheella innolla sisään ja sarjan jälkeen jo oottelin niitä normaaleja enempi vähempi ilopukkeja, mut niitä ei jostainsyystä tullukkaan :o, no mutta se hyvä. Kaikenkukkuraks harjoteltiin samaan aikaan raippakäden käyttöä, joten se anto vielä lisää potkua jo valmiiks keijupölyseen poniin :D 
Ja tuli taas todettua, kuinka paljon vihaan paintia >.<.. Tässä tää tälläkertaa ja älkää antako silmienne kuolla tosta ihanasta paint piirroksesta.